6 ženských odevov, ktoré bude veľkým hitom v roku 2017

6 dámskych odevov, ktoré budú veľkým hitom v roku 2017
26/12/2016, zverejnené spoločnosťou Alanic Global
Je to ten čas roka, keď sa obzrieme späť na všetko, čo sa stalo za posledných 12 mesiacov, a hovoríme o veciach, ktoré pravdepodobne uvidíme v nadchádzajúcich. Na ženskej módnej scéne niektoré oblečenie prekonali iné. Dlhé vesty, culottes, joggery a bundy truckerov vydávali najväčší hluk. A potom sa samozrejme vyskytli nejaké opotrebenia, ktoré sa robia navždy.

Pri pohľade v roku 2017 sa od vybraných módnych odevov očakáva veľa. V skutočnosti existuje len málo odevov, ktoré pravdepodobne ukradnú všetky centrum. Vieš, ktorý?
Tu je 5 dámsky

1. Tlač bežcov – Casual Street Roggers už bol tento rok veľkým hitom v oddelení dámskeho oblečenia. V nasledujúcich dňoch by ich rafinované a odvážne variácie boli v centre pozornosti. V skutočnosti sa sublimovaní bežci už môžu pochváliť obrovským trhom, ktorý bude rásť až v roku 2017.

2. Flanelové košeľové šaty – flanelové košele šaty s titulkami na jar 2016 a budú pokračovať vo svojej dominancii aj budúci rok. Vyjadrujúcu perfektnú zmes formálneho a ulice, sú ideálne pre každú príležitosť.

3. Atletické bundy – Atletický vzhľad vyhral tento rok módnu scénu a nemáme dôvod domnievať sa, že v roku 2017 nebudú zákazníkov. S bezprostredným pocitom im tieto príležitostné nohavice a mikiny ponúkajú skôr čistejší vzhľad.

4. A-line sukne-metla, kruhové a rozšírené sukne mali na trhu dosť beh. Sukne A-line preberajú v nadchádzajúcich sezónach šatníky. Malý v páse a potom rovnomerne rozširuje, keď sa dostane na zem, ponúka príležitostný, ale štandardný vzhľad.

5. Všetky kvetinové vzhľady-rozčarované špičkovými modelmi a celebritami, vzhľad všetkých kvapalín je to, čo sa módne ženy, ktoré sa budú zhromažďovať v roku 2017. Výrobcovia módnych odevov sú už na nohách a ponúkajú širokú vlastnú kolekciu.

6. Pantsuits – Zatiaľ čo Hilary Clintonová sa nemusí podariť vyhrať prezidentské voľby USA, určite mala vydláždenú cestu pre chladné a formálne nohavičky v živote mestských kontextov. Spojte ich s vrcholmi plodín pre plážový pohľad alebo sa spárujte s formálnym sakom, aby ste vytiahli inteligentný vzhľad.

Jedná sa o 6 dámskych odevov, ktoré pravdepodobne v roku 2017 získa najväčšiu pozornosť. Či už sa nazývate „móda“, alebo ste majiteľom firmy na odevy, podľa toho očakávajte tieto trendy a šatník alebo veľkoobchod.

Značky:
Veľkoobchodné módne odevy žien
Ženské módne oblečenie

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Posted in Uncategorized